sv Loosduinen heeft met Twan Schreiner vierde versterking binnen

sv Loosduinen heeft met Twan Schreiner (op de foto met trainer Ronald Paats) haar vierde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De vierentwintigjarige verdediger komt over van eersteklasser FC Skillz. Eerder hebben Rafe Rimmelzwaan, Peter de Kleer en Dean van Velzen hun ja-woord gegeven aan de club op Madestein.

Twan Schreiner speelde in het verleden voor onder meer het oude Haaglandia, DHC en FC Skillz en kiest nu bewust voor de blauw-witten. ,,De gesprekken met de club en de trainers hebben mij een goed gevoel gegeven. Het plan en de werkwijze passen ook bij mij als speler en als persoon. Het is belangrijk dat ik weer wedstrijden ga spelen om het vlammetje in mezelf weer aan te wakkeren en mij verder als speler te kunnen ontwikkelen. Daarom heb ik voor sv Loosduinen gekozen, omdat ik ervan overtuigd ben dat ik dat hier kan realiseren.”

Balans herstellen

Trainer Ronald Paats is verheugd met de komst van Schreiner. ,,Wij willen vooral gericht spelers aan de selectie toevoegen voor posities waar de spoeling dun is en spelers die natuurlijk bij de club passen. In de selectie zijn er twee spelers gestopt en dat waren ook verdedigers. Met Twan als welkome versterking hebben wij de balans in de selectie weer weten te herstellen.”

Lees verder