Veel media-aandacht finales Haaglanden Voetbal Toernooi

Morgen, zaterdag 15 juni, de jaarlijkse finaledag van het Haaglanden Voetbal Toernooi voor de jeugd (jongens en meisjes in alle leeftijdsgroepen), de vrouwen, de O23-teams en de senioren (Halve Maan Cup en Sir Winston Cup).

Tekst: Ton Beije

Liefst twintig finales op het fraaie complex van het Juliana Sportpark van FC ’s-Gravenzande. Op diverse velden worden de finales afgewerkt. Klik HIER voor het complete programma.

Het duel in de categorie Onder 23 tussen de buren HBS en Quick springt eruit. Ze stonden al regelmatig – onder grote publieke belangstelling – eerder tegenover elkaar in de competitie en de KNVB-bekerstrijd. Nu staan ze weer tegenover elkaar in de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Ook dit duel wordt op het hoofdveld afgewerkt en begint al om 11.00 uur.

Media

De Media zijn ook present op het complex van FC ’s-Gravenzande. In de middag brengen zowel de WOS als Sportsignaal van Den Haag FM liveflitsen van de duels Wilhelmus-KMD (Halve Maan Cup) en Westlandia (za)-Forum Sport (Sir Winston Cup). Uiteraard zijn onze fotografen de gehele dag present en ook bij de laatste twee genoemde finales om foto’s te maken voor onze website en AD/Haagse Courant en AD/Westlandse Courant. Martin van Zaanen van het AD is present voor een sfeerreportage en om uiteraard de verrichtingen in de finales te belichten.

Website

Haaglanden Voetbal besteedt zondag op haar website uitgebreid aandacht aan de complete toernooidag, met foto’s van alle deelnemende teams, de prijsuitreikingen, wedstrijdbeelden en uiteraard wedstrijdverslagen. Ook zullen de sfeerbeelden niet ontbreken.

Toegang vrij

De toegang is de gehele dag VRIJ!

Overdekte tribunes

En voor de finales op het hoofdveld: FC ’s-Gravenzande beschikt over een prachtige nieuwe overdekte zit/staan tribune over de gehele lengte van het veld. Ook aan de overzijde bevindt zich nog de ‘oude’ overdekte zittribune.

Prijsuitreikingen

Met uitzondering van de prijsuitreikingen van de O23, Halve Maan en Sir Winston Cup (op het hoofdveld), vinden alle prijsuitreikingen plaats op het sfeervolle Plaza voor de kantine en rondom de velden. En FC ’s-Gravenzande heeft ook uitgepakt, dus aan eten en drinken zal het niet ontbreken!

Heeft u de nieuwe accommodatie van FC ‘s-Gravenzande nog niet gezien? De moeite waard om dat te zien, maar ook de verrichtingen van alle jongens, meisjes, vrouwen en mannen, die strijden om de eerste prijs in hun categorie.

Lees verder