LANGS DE LIJN

Dit weekend geen regulier competitievoetbal meer, maar nog wel wedstrijden in de nacompetitie, zowel waar het gaat om promotie als degradatie. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan die duels. Uiteraard ook volop aandacht voor de finaledag van ons Haaglanden Voetbal Toernooi.

ZATERDAG

Wippolder – SHO, sv Honselersdijk – HVV, DHC – Rhoon, FC IJsselmonde – GSC ESDO en Laakkwartier – Concordia.

Haaglanden Voetbal Toernooi (terrein FC ’s-Gravenzande), met o.a.
HBS O23 – Quick O23, RKAVV – DSVP (vrouwen), Wilhelmus 1 – KMD 1 (Halve Maan Cup) en Westlandia za – Forum Sport (Sir Winston Cup).

In totaal toch nog 9 wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal uitgebreid aandacht aan schenkt. Maar natuurlijk ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere wedstrijden, die gespeeld worden tijdens de finaledag in ’s-Gravenzande. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdag vanaf 14.30 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal

 

Lees verder