sv Nootdorp neemt afscheid van spelers en trainer

Afgelopen donderdagavond vond bij sv Nootdorp de afsluiting plaats van het seizoen, waarop tegelijkertijd afscheid werd genomen van een aantal spelers en de trainer.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Teammanager Yannick Blom had voor elke speler een kort praatje over zijn prestaties en/of een momentje tijdens een trainingskamp of training. Hij overhandigde alle aanwezige vertrekkende spelers een mooie actiefoto. Na de woorden van Blom bedankten de spelers ook de vereniging, staf en medespelers voor de periode dat ze voor sv Nootdorp speelden.

Na de spelers nam Blom weer het woord voor de vertrekkende trainer Jeroen Struijs en memoreerde kort zijn periode bij sv Nootdorp en de keuze die Struijs gemaakt heeft voor zijn maatschappelijke carrière. Blom overhandigde Struijs een BBQ-short en gereedschap voorzien van het sv Nootdorp-logo.

 

De keuze van Struijs voor zijn maatschappelijke carrière – vertrek naar de VS om een jaar te gaan werken voor Harvard University – was hem zwaar gevallen en hij heeft een lange tijd lopen dubben om het wel of niet te doen en had daar een dubbelgevoel bij. Maatschappelijk gezien een Superkans, voetbaltechnisch gezien jammer. Struijs beoogde hiermee nog niet klaar te zijn met deze groep spelers om het uiterste eruit te halen. Hij bedankte de vereniging sv Nootdorp, mede stafleden en spelers voor het vertrouwen in hem. Na deze woorden nam Randy Stanneveld even het woord en overhandigde een ingelijst sv Nootdorp- wedstrijdshirt met allerlei quotes en de handtekeningen van de spelersgroep.

Na de plichtplegingen even alle vertrekkende spelers en trainer op de foto en tijd voor een gezellig drankje. Donovan Crawford (fysio) en John Karelse (trainer) konden niet aanwezig zijn.

Bij de (kop)foto vlnr: Chris Bogaard (naar HBS), Michael Fleer (naar GDA), Mitchell Abdoel (naar Quick), trainer Jeroen Struijs (naar VS, Harvard), Dylan Ligeon (naar DSO) en Vincent Romeijn (naar VUC).

 

 

Lees verder