Forum Sport bedankt Stichting Vlietwensen voor steun

Forum Sport heeft op woensdag 5 juni jl. met grote trots haar 25-jarig jubileum gevierd en bedankt hierbij Stichting Vlietwensen voor haar subsidie, die deze bijzondere receptie mogelijk heeft gemaakt, waarmee Forum Sport de banden tussen de vereniging, haar buren en sociale partners heeft kunnen versterken.

De receptie bracht vertegenwoordigers samen van sociale partners zoals de gemeente Leidschendam-Voorburg, Echt Nederlands (inburgering voor statushouders) en Sport en Welzijn. Ook waren sponsoren, buren, ereleden, leden van verdienste, medegebruikers van het complex, andere voetbalverenigingen en natuurlijk ook de KNVB aanwezig.

Maatschappelijke functie

Deze gelegenheid bood Forum Sport de kans om dankbaarheid te uiten aan al deze groepen die van onschatbare waarde zijn om de maatschappelijke functie, die Forum Sport hoog in het vaandel heeft staan, te onderstrepen. Met de steun van Stichting Vlietwensen heeft Forum Sport niet alleen het jubileum kunnen vieren tijdens de receptie, maar zijn ook de banden binnen de gemeenschap versterkt.

Lees verder