HV-toernooi: JO9/JO10/JO11 Cup: ‘Pingels’ beslissend in alle finales

De bekers in de JO9 en JO10 gingen mee naar Voorburg. Forum Sport werd na strafschoppen winnaar van de JO9 Cup en bij de JO10 werd Wilhelmus na penalty’s gehuldigd. Quick JO11 troefde VELO JO11 af in haar finale om de Sir Winston Fun & Games Cup.

Tekst: Roland van der Linden      |      Foto’s: Aad van der Knaap

JO9-Cup: sv Nootdorp – Forum Sport

De doelpunten vielen als rijpe appels van de boom in de JO9-finale. sv Nootdorp opende de wedstrijd met twee treffers maar Rein den Boogert en Abel Baars trokken de stand namens Forum Sport gelijk: 2-2. sv Nootdorp liep opnieuw door twee treffers weg naar een 4-2 stand, maar zag daarna de tegenstander het net vier keer vinden. Jesaya Teunissen (2x), Abel Baars en Owen van Versendaal zorgden voor een 4-6 stand op het scorebord. sv Nootdorp herpakte zich goed en kwam voor het eindsignaal terug tot 6-6. In de beslissende reeks van drie strafschoppen was de JO9 van Forum Sport (foto boven) met 2-1 de betere dankzij doelpunten van Kyle Chui en Owen van Versendaal.

JO-09 sv Nootdorp

JO10 Cup: Quick JO10 – Wilhelmus JO10

Ook de finale tussen de Haantjes en de Wespen leverde een doelpuntenfestijn op. Na de reguliere speeltijd van vijftig minuten hadden beide teams vijf keer gescoord. Namens Quick JO waren Luuk Ros, Lucas Kwidama, Siem Baumgart, Thor Keemink en Miran Bingol trefzeker: 5-5. De doelpunten van Wilhelmus werden gescoord door Ruben leeflang, keeper Louis de Meijer, Mees Meijwes (2x) en Matt van der Maarel. (Wedstrijdfoto’s onder: Marcel de Kler)

In de noodzakelijke strafschoppenserie bleek Wilhelmus de bovenligggende ploeg waardoor zij de eerste prijs in de Sir Winston Fun & Games JO10-Cup in ontvangst mochten nemen.

JO-10 Quick
JO-10 Wilhelmus

JO11 Cup: VELO JO11 – Quick JO11

Ook in de finale van de JO11 Cup leverde de reguliere speeltijd geen winnaar op. De ploeg uit Wateringen kwam een 4-4 gelijkspel overeen met Quick.  (Wedstrijdfoto’s onder: Marcel de Kler)

Miloud el Mekjari, Redouan Rahmouni (2x) en Stan van der Linde schoten met scherp voor de Haagse ploeg. Quick nam de penalty’s beter en won de serie met 2-4.

JO-11 VELO
JO-11 Quick

 

 

Lees verder