SVO Buytenpark doet fantastische zaken in overschrijvingsperiode

SVO Buytenpark zit in de lift. Niet alleen qua ledenaantal, maar ook kwalitatief is de club de overschrijvingsperiode fantastisch doorgekomen. De bestuurlijke organisatie, de fundering van de club, staat en ook de technische commissie, het kloppend voetbalhart van de vereniging, voelt zich als een vis in het water.

De aankondiging van het tweede kunstgrasveld, dat deze zomerstop aangelegd wordt en ook de aanstelling van Jasper van Viegen (foto) en Tim Wigchers twee maanden geleden, hebben de Zoetermeerse club daarbij een extra boost gegeven.

Nieuw O23

Het nieuwe seizoen kan de Zoetermeerse club maar liefst vier nieuwe seniorenteams inschrijven. Dit zijn de O23-1, O23-2, zaterdag 5 en zaterdag 6. De onder O23-1 zal aankomend seizoen in de Vierde Divisie gaan uitkomen en zal onder leiding staan van Said Belrhouche. Belrhouche (33) komt uit het Amsterdamse voetbal en is onder andere assistent-trainer geweest bij FC Chabab.

Techniektrainer

Ook heeft de club deze maand voetbaldier Guus Clement binnen weten te halen als techniek-trainer. Clement zal binnen de technische staf werken aan onder andere alles wat met de (functionele) techniek van de spelers te maken heeft.

Mix

Vanuit de talentvolle JO17-1 en JO19-1 zullen spelers doorschuiven naar de selectie. Ook van buitenaf zijn er spelers die zich bij de club gemeld hebben en heel graag onderdeel willen worden van de club die volop in bloei staat.

Nieuwkomers

De nieuwkomers bij SVO Buytenpark zijn: Michael Kooke en Zjiwar Ramazan (beiden DSO),            Amjad Salim en Mariyan Dinev (beiden DVV Delft), Ali al Hashime (DWO), Deshawn Kroonstadt (FC Hilversum), Shiwan Ramdin (FC Zoetermeer), Marshano Dharampal (GSV), Bryan Weijdeveld en Brett Weijdeveld (beiden KMD), Ishwar Vinesh Gajadhar, Mohammad Mashal Yaghobie, Mohamed Ababou en Giovanni Dasrath (allen Toofan), en Desley Kool (Vierpolders).

Drie spelers gaan elders de uitdaging aan: Gershwin Leito (HMSH), Mitchel Steketee en Tim Taal (gaan beiden lager voetballen).

 

 

Lees verder