Rustige overschrijvingsperiode bij Forum Sport

Een rustige overschrijvingsperiode bij Forum Sport, dat kampioen werd van de eerste klasse C en afgelopen weekend beslag legde op de Sir Winston Cup in het Haaglanden Voetbal Toernooi door winst in de finale op de zaterdagploeg van Westlandia.

Trainer Bas Steffens, die in zijn tweede periode bij de club aan zijn derde seizoen gaat beginnen na de zomer lijdt wel een verlies met het vertrek van aanvaller Sven Koppenol, die naar FC Rijnvogels gaat. Ook Hayden Bergen kan als een verlies worden beschouwd. Hij speelt komend seizoen bij FC Skillz.

Avontuur

Verder zullen Edo Saurwalt (naar Graaf Willem II/VAC), Pjer Bom (terug naar Oliveo) en Jano van der Bos (naar RKAVV) het avontuur van Forum Sport in de Derde Divisie niet meemaken.

Nieuw

Nieuw op sportpark ’t Loo zijn Mike de Graaf (foto, rechts eerder in het tenue van Forum Sport), die terugkeert na een verblijf bij Die Haghe, Amin Nasri (MVV) en Edmond Bennet, die afgelopen seizoen het shirt droeg van Alphense Boys.

 

Morgen gaat de redactie verder met de overzichten van de overschrijvingen bij de  andere clubs uit Vierde Divisie en de eerste en de tweede klasse. Straks om 19.00 uur een video van de finale en de prijsuitreiking van het Haaglanden Voetbal Toernooi bij de vrouwen en om 20.00 uur de video van de mannenfinale. Wedstrijdbeelden en van de prijsuitreiking, plus een interview met de winnende coach Bas Steffens.

Lees verder