Haaglanden Voetbal dankt medewerkers/sters en sponsoren toernooi

Een groot voetbaltoernooi organiseren is niet mogelijk zonder sponsoring. Haaglanden Voetbal wil dan ook haar erkentelijkheid en dankbaarheid uitspreken aan de sponsoren, die het ook het afgelopen seizoen mogelijk maakten het toernooi te doen slagen.

En dat geldt zeker ook voor de finaledag, afgelopen zaterdag op het Juliana Sportpark, de thuishaven van FC ’s-Gravenzande.

Veel dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Sir Winston Leisure Center en Sir Winston Fun & Games. Uiteraard ook voor de gastvrijheid bij de lotingsavond aan het begin van het seizoen, maar ook voor de prijzen die op de finaledag uitgereikt konden worden. Bij de jeugd gratis gamen, bij de senioren de diners bij De Halve Maan en bij de vrouwen de lunch voor het winnende team. Maar verder staat de familie Ballemaker voor veel meer zaken garant bij de organisatie van dit toernooi. Chapeau daarvoor!

Ook onze partner Trainingskampen.nl is alweer vele jaren van de partij. Het winnende team bij de mannen bij de strijd om de Sir Winston Cup krijgt een waardecheque te besteden aan een trainingsweekend in Nederland voor de selectie of als bijdrage bij een te organiseren trainingskamp in het buitenland in januari 2025.

Dan hebben we nog andere sponsoren, waar wij niet vergeefs een beroep op doen. In willekeurige volgorde Peter Looijesteijn voor het beschikbaar stellen van de attenties voor de scheidsrechters, Color Works voor het drukken van de programmaboekjes, Ron’s Flowers in ’s-Gravenzande voor het sponsoren van de fraaie boeketten voor het winnende team van de Sir Winston Cup, Domburg Sportprijzen voor de medewerking bij het samenstellen van het prijzenpakket aan bekers en medailles. Verder ‘Absolute Teamsport Free Kick’ voor het leveren van de netten met wedstrijdballen voor de verliezende teams bij de vrouwen, Onder 23 en Halve Maan Cup.

En bedanken wij het bestuur en alle medewerkers/sters van FC ’s-Gravenzande. De samenwerking vooraf en op de finaledag zelf was prettig, we komen in de toekomst nog graag een keer terug! Dank ook aan de EHBO en de muziek (DJ Henkie, het was top!).

Uiteraard ook veel dank aan de scheidsrechters, bij de jeugd, de vrouwen en de senioren, het gehele seizoen door.

Een woord van dank aan de harde werkers het hele seizoen aan het toernooi en zeker op de toernooidag is zeker op zijn plaats. In willekeurige volgorde Roland van der Linden, Henk Tolboom, André Bellekom, Peter Haneveld, Kees Wenneker, Remco Broekhuizen, René Marquard, Alex Pronk, Toos & Brenda, Aad van der Knaap en Franca Dobbe.

Bedankt en tot het volgende toernooi! De locatie van de volgende finaledag hopen wij binnen afzienbare tijd bekend te maken.

Ton Beije – hoofdredacteur Haaglanden Voetbal

Lees verder