DSO heeft in Jack Morauw opvolger voor Sven Wolsheimer

DSO heeft het slechts één seizoen volgehouden in de Vierde Divisie. De ploeg, die al snel in het seizoen afscheid nam van trainer Dennis Olman, redde het uiteindelijk niet onder het duo Bert de Best en Claudio Houtman (komend seizoen trainer O23).

De Best is inmiddels ook vertrokken als technisch manager. De nieuwe trainer komend seizoen op sportpark Bentwoud is Wayne Delgado dos Santos.

Keeperswissel

Ook nieuw is doelman Jack Morauw (ex-ADO Den Haag-jeugd, Westlandia) en nu afkomstig van derdeklasser Duindorp SV. Hij is de opvolger van Sven Wolsheimer, die de keepershandschoenen heeft opgeborgen. Ook Sahr Kabuta is gestopt.

FC Zoetermeer

Drie spelers zijn overgegaan naar plaatsgenoot FC Zoetermeer, te weten Daley Windhorst, Jurian Koevoets en Tim Ceder. Joep Roovers gaat het hogerop proberen bij TOGB, terwijl Anouar Zibouh overschrijving aanvroeg naar Voorschoten’97 en Jeremy Burke draagt komend seizoen het shirt van DWO.

Aanvulling

Natuurlijk kreeg DSO er ook nieuwe spelers bij. Dylan Ligeon keerde terug van het eveneens gedegradeerde sv Nootdorp. Floris en Jelle Boeije kwamen beiden over van Wilhelmus. Verder is de selectie van DSO uitgebreid met Matthew Nwosu (sv Den Hoorn), Alvin Kinu Ngoy (Die Haghe), Xander van Santen (Quick) en van het Haagse FC Skillz maakten Mo Ouarraki (foto) (die eerder al actief was bij onder meer Laakkwartier, FC Lienden en Scheveningen) en Shwendel Cijntje de overstap naar DSO.

De Zoetermeerse club, die ook een nieuw bestuur kreeg, hoopt zo snel mogelijk de stap naar de Vierde Divisie weer te maken.

 

Lees verder