RKAVV haalt talentvolle Aiman Achemlal binnen

De nieuwe trainer van RKAVV, Kevin van der Geest – die overkomt van VELO – kan bij zijn nieuwe club in de selectie verwelkomen de 21-jarige Aiman Achemlal (foto). De Hagenaar komt over van het O21-team van Fortuna Sittard.

Hij maakte eerder deel uit van de jeugdopleidingen van VELO, Ajax, Sparta en ADO den haag. In februari van dit jaar stapte hij van ADO Den Haag O21 over naar Fortuna Sittard. Komend seizoen is hij in het shirt van RKAVV te bewonderen.

Dat geldt ook voor de nieuwkomers op de Kastelenring: Jano van der Bos (Forum Sport), Hamza El Kaddouri (Vitesse Delft), Peter Cedeno (Westlandia), Jelle Halsema (Die Haghe),  Jordan Gout (ASWH) en Kevin Juliana (Spijkenisse).

Vertrekkers

De Vierde Divisionist ziet ook spelers vertrekken. Dion Hooi naar VVSB, terwijl Xavier Akinrinbola overstapt naar Smitshoek. Jubilee Djan gaat het proberen bij Westlandia en Donny van der Helm heeft in Vitesse Delft een nieuwe club gevonden. Job Rijkens gaat naar Excelsior Maassluis en ook Wesley Goeman zal niet terugkeren in de selectie van RKAVV.

Lees verder