Vertrek Daley Uythof betekent flinke aderlating voor Wippolder

Wippolder is op dit moment de enige club in de regio, die nog steeds niet weet op welke niveau er komend seizoen gespeeld gaat worden. Wordt het opnieuw een seizoen in de eerste klasse, of toch dat stapje hoger in de Vierde Divisie?

De formatie van trainer Mark Moen is nog steeds in de race voor een ticket in de Vierde Divisie. Woensdagavond op eigen veld in Delft is DZC’68 uit Doetinchem de volgende horde die genomen moet worden. Bij winst is de strijd nog niet voorbij, want dan wacht zaterdag op neutraal terrein de krachtmeting met de winnaar van het duel tussen Flevo Boys en VOC, dat ook woensdagavond plaatsvindt. De winnaar zaterdag promoveert naar de Vierde Divisie of in het geval van VOC is het dan een degradatie.

Aderlating

Een aderlating voor de ploeg en de technische staf (naast Moen bestaand uit Haico Herbert en Wim van Laar) van de Delftenaren is het vertrek van Daley Uythof (foto) naar Derde Divisionist TOGB in Berkel en Rodenrijs. Uythof wil het een keer een stapje hoger gaan proberen.

Lager

Tyler van Baalen verruilt na een jaar Wippolder voor sv Den Hoorn. Petterson Winkels bewandelt de omgekeerde weg. Verder gaat Jordy Krassenburg bij Wippolder in een lager elftal verder en vertrekt Richard Kasius naar plaatsgenoot SEP.

Ervaring

Ervaring krijgt trainer Moen erbij in de vorm van Brayen Bröcker, die overkomt van HBS. Ook Donny van Oijen (Westlandia za) en Glenn Beezemer (Vitesse Delft) zijn nieuw in de selectie van de blauw-witten.

 

Lees verder