Voorschoten’97 neemt afscheid van ‘doelpuntenkanon’ Thom Wijnalda

Hij heeft heel wat doelpunten gemaakt voor zijn ploeg Voorschoten’97 en was voor menige defensie een plaag: Thom Wijnalda (foto). Maar komend seizoen moet Voorschoten’97 zijn scorend vermogen missen.

Wijnalda stapt namelijk over naar tweedeklasser RCL in Leiderdorp. Loyd van der Wilden vergezelt hem naar RCL. Doelman Stephan van der Niet zet een punt achter zijn loopbaan en ook Sem Simonis stopt. Milan Werk heeft gekozen voor UVBS en Martijn Hoogenboom draagt komend seizoen het shirt van Alphense Boys.

Terugkeer

Trainer Jeffrey Frijters (ex-SVC’08) gaat op sportpark Adegeest aan zijn tweede seizoen beginnen bij de eersteklasser. Hij ziet doelman Jusitin van Look weer terugkeren bij die club. Hij komt over van Die Haghe. Raymond Mensah (RCL) en Anouar Zibouh (DSO) zijn ook nieuw in de selectie van Frijters, evenals Noah Libbenga en Denzel James. Noah Libbenga kwam uit voor Meerburg, LFC, Alphense Boys en vv Noordwijk.

Denzel James kreeg zijn jeugdopleiding bij Ajax en speelde voor UVS en vv Noordwijk. Hij onderging begin januari van dit jaar een hernia-operatie.

 

 

 

Lees verder