FC Skillz start met voorbereiding op nieuw seizoen

Woensdagavond vond de officiële kick-off plaats van de voorbereiding van een ‘hernieuwd’ FC Skillz. Voordat het veld werd betreden, gaf hoofdtrainer Oussama Bekkaoui met zijn staf een presentatie aan de spelers.

Bij die presentatie werd het afgelopen seizoen geëvalueerd en de verwachtingen en doelstellingen voor het komende seizoen besproken om zo een goed vertrekpunt met elkaar te duiden voor een nieuw seizoen in de eerste klasse.

Eenmaal op het veld stonden er diverse oefeningen en vormen gepland om zo de voorbereiding voor wat betreft de fitheid gestaag op te bouwen met elkaar. Dit in de context van teambuilding.

Het eerste gedeelte van de voorbereiding omvat twee trainingsweken waarbij er op zaterdag 29 juni een oefenwedstrijd thuis gepland staat tegen de nieuwbakken Vierde Divisionist XerxesDZB.

Vervolgens heeft de selectie vier weken vakantie en wordt de voorbereiding hervat op dinsdag 30 juli met achtereenvolgens diverse oefenwedstrijden tegen onder andere Zuidland, Zwaluwen Vlaardingen en Forum Sport.

 

 

 

Lees verder