sv Den Hoorn moet onder nieuwe trainer Ronald Hes stapje terugdoen

sv Den Hoorn moet komend seizoen een klasse lager acteren na de degradatie uit de eerste klasse door het verlies onlangs tegen sv Honselersdijk. Een tegenvaller voor de nieuwe trainer Ronald Hes (foto), die de taken bij sv Den Hoorn overneemt van Nick van den Bos.

Doelman Dion van Wijk maakt – na twee seizoenen TAC’90 – nu de overstap naar het net als TAC’90 gedegradeerde sv Den Hoorn. Voor zijn periode bij TAC’90, kwam Van Wijk uit voor de hoofdmacht van VELO, hier genoot hij ook zijn gehele jeugdopleiding. Van Wijk vervangt bij sv Den Hoorn Niels de Ridder, die te kennen heeft gegeven lager te gaan spelen. Dion van Wijk woont tegenwoordig vlakbij sv Den Hoorn.

Kansen

Ook nieuw bij sv Den Hoorn is Tyler van Baalen, die nu voor zijn kansen gaat na bij Wippolder niet voor een basisplaats in aanmerking te komen. Norvin Mercera komt over van SVC’08 en ook Twan Waidijk (SVBO) is nieuw bij de club.

Vertrekkers

Tegenover de nieuwkomers staan ook spelers, die niet meer het shirt van sv Den Hoorn zullen dragen: Matthew Nwosu (DSO), Guy van Welij (NAC Breda), Alec van Vliet (Vitesse Delft) en Rayen Clemensia (FC Skillz). En dus doelman Niels de Ridder, die op een lager niveau actief zal blijven.

Lees verder