Relatieve rust bij SVC’08: vijf spelers gaan en vijf komen

Bij SVC’08, dat een moeizaam seizoen in de tweede klasse achter de rug heeft, is het op het terrein van de overschrijvingen redelijk rustig gebleven.

Trainer Michael Ros, die na de zomer aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer gaat beginnen op het Oostersportpark, zag vijf spelers afhaken, maar begroette ook vijf nieuwe spelers.

Weg

Marco Mos vertrekt naar HBS en Norvin Mercera naar het naar de tweede klasse gedegradeerde sv Den Hoorn. Wesley van der Wel verkast naar Duindorp SV en Jerseley Riley heeft in het Zoetermeerse DWO een nieuwe uitdaging gevonden. Sherdinant Michel had al eerder in het seizoen aangekondigd aan zijn laatste seizoen bezig te zijn en stopt.

Oude nest

Trainer Ros prijst zich gelukkig met doelman Joris van Harmelen (foto), die van Valken’68 terugkeert op het oude nest. Ook van Valken’68 maakt Nick Guijt de (hernieuwde) overstap naar SVC’08. Van Scheveningen is Fabian Toet de nieuwe aanwinst en dan kwamen er ook nog twee spelers over van TAC’90 naar het Oostersportpark, te weten Aloisio Da Luz en Jesse Smit.

(Wij pretenderen niet compleet te zijn. Aanvullingen via: redactie@haaglandenvoetbal.nl )

 

 

Lees verder