sv Nootdorp wil onder trainer Wesley Epskamp terug naar eerste klasse

Jaren maakte sv Nootdorp deel uit van de eerste klasse. Afgelopen seizoen viel dan toch het doek. De club leek kansloos af te gaan op de tweede klasse, kende een opleving en hoopte het vege lijf nog te redden, maar dat lukte toch niet.

Trainer Jeroen Struijs vertrekt om voor zijn werk in Amerika aan de slag te gaan. Op de valreep trok sv Nootdorp als nieuwe trainer Wesley Epskamp aan, die de afgelopen jaren actief was bij plaatsgenoot RKDEO. Bij die club, inmiddels beginnend aan het tweede jaar in de eerste klasse, kon Epskamp niet blijven omdat hij daarvoor niet het vereiste diploma heeft en afgelopen seizoen nog dispensatie genoot na de promotie.

Routine

Bij sv Nootdorp ziet Epskamp wel geroutineerde krachten vertrekken. Aanvaller Mitchell Abdoel gaat naar Derde Divisionist Quick, Vincent Romeijn verkast naar VUC waar al diverse oud-ploeggenoten van DHC actief zijn en Dylan Ligeon keert terug naar DSO. Ook hebben Michael Fleer (GDA) en Chris van den Boogerd (HBS) een niuwe club gevonden.

De gaande trainer Jeroen Struijs (links) en de komende Wesley Epskamp

Toch heeft technisch manager Yannick Blom ook niet stil gezeten. Hij haalde naar Nootdorp: Winston Luijs (foto) (vv Capelle), Jimmy Hu (Forza Almere), Quinten Weidum (Eskisehirspor), Yassin Morabit (Forum Sport), Richard Lupungu (LMO), Sebastian Haarlemmer en Marouane Arass (beiden van TOGB).

(Wij pretenderen niet compleet te zijn. Aanvullingen via: redactie@haaglandenvoetbal.nl )

Lees verder