Weinig ‘vertrekkers’ bij Verburch, Westlandia (za) en sv Honselersdijk

Verburch en Westlandia (za) speelden al op het niveau van de tweede klasse en daar komt in het Westland nu ook sv Honselersdijk bij, dat in de nacompetitie degradeerde. Zoals gebruikelijk weinig vertrekkers bij deze clubs.

Verburch

Verburch leed geen verlies wat selectiespelers betreft. Trainer John Zuijderwijk, die in Poeldijk aan zijn zevende seizoen gaat beginnen, zag wel twee spelers van Die Haghe binnenkomen, namelijk Leroy Klootwijk en Tony Bergsma. Van FC ’s-Gravenzande draagt Soren Zuiderwijk komend seizoen het oranje-shirt.

Westlandia (za)

Trainer Theo Verbeek, die aan seizoen acht begint bij de zaterdagtak van Westlandia, ziet twee belangrijke spelers naar elders vertrekken. Donny van Oijen gaat zijn geluk beproeven bij eersteklasser Wippolder en Lars van den Berg (foto) gaat op hetzelfde niveau een plaats zien te bemachtigen in de hoofdmacht van FC Skillz. Verbeek krijgt er wat spelers uit de eigen jeugdopleiding bij.

sv Honselersdijk

Bij sv Honselersdijk had trainer Pim van der Hoorn in november vorig jaar al voor een seizoen bijgetekend. Hij moet echter een trede lager beginnen met zijn ploeg. Na eerste een zwaar bevochten winst op sv Den Hoorn uit, ging het toch nog mis. Sean van der Stap is er komend seizoen niet meer bij, hij gaat spelen bij Quintus.

(Foto: FC Skillz)

(Wij pretenderen niet compleet te zijn. Aanvullingen via: redactie@haaglandenvoetbal.nl )

 

Lees verder