HVC’10 binnen één jaar terug in tweede klasse

HVC’10 keert komend seizoen na één jaar weer terug in de tweede klasse. John de Ronde is er als trainer bij HVC’10 in geslaagd in zijn eerste seizoen ook de ploeg gelijk terug te brengen naar een hoger niveau.

Na een wat minder begin, leefde de Hoekse ploeg helemaal op en haalde de titel binnen. Glenn Boon zal de hernieuwde kennismaking met de tweede klasse niet meer meemaken, hij stopt.

Twan van Anraad

De nieuwe groep spelers bestaat onder meer uit spijtoptanten: spelers die het blauwzwarte shirt al eerder hebben gedragen. Doelman Tom van der Spek komt namelijk van CWO terug. Zijn clubgenoot  Ethem Arslan, middenvelder, gaat met hem mee. Van HMSH komt de tegenwoordig op een steenworp afstand wonende verdediger Serkan Kilic. Ex-HVC’10-spelers Binq Gaspers en Jari Wagemakers (beiden FC ‘s- Gravenzande) en Marlon van Minnen (sv Loosduinen) komen terug naar de mooie accommodatie in Hoek van Holland. En dat geldt ook voor Yuri Dijkman (foto) (FC ’s-Gravenzande) en Jasper van Veen (MSV’71). Vanuit de eigen jeugd O19 komt de 18-jarige Twan van Anraad over naar de eerste selectie.

(Wij pretenderen niet compleet te zijn. Aanvullingen via: redactie@haaglandenvoetbal.nl )

 

 

Lees verder