RVC Celeritas krijgt kwalitatieve impuls

De selectie van het naar de vijfde klasse gedegradeerd RVC Celeritas ziet een aantal oud-gedienden terugkomen en daarnaast nog enkele directe versterkingen.

Tekst: JayJay de Vos van Steenwijk

Joey Kleijn, Dylan Durban en Giovialli Serbony (foto) komen na één seizoen DHC weer terug bij RVC Celeritas. Ze worden weer herenigd met vrienden en familie. Naast dit drietal zullen de keepers Oualid Hammich en Nepo Kwidama dezelfde weg volgen en onderdeel zijn van het keepersgilde waar de ervaren Murat Özcan ook toebehoort.

Senturk

Ilhan Senturk, de zeer technisch begaafde en rappe aanvaller die onder meer bij TAC’90 en Verburch heeft gespeeld heeft tevens zijn “ja”-woord gegeven aan Dennis Young. Senturk word herenigd met Enes Arslan, die komend seizoen ook aansluit bij de Rijswijkse equipe.

Jered Badal, die jaren speelde voor respectievelijk DSO, Te Werve en sv Nootdorp wil zijn steentje bijdrage aan deze mooie samengestelde groep. Angelo Groen, speelde voor respectievelijk Westlandia zaterdag/zondag, HBOK uit Amsterdam en afgelopen seizoen bij DHC. De 32-jarige creatieve middenvelder brengt een dosis ervaring mee en geeft met zijn keuze een vervolg om met andere teamgenoten uit de Delftse ploeg te kunnen spelen.

ODB

Bilal Dari, afkomstig van ODB, waar hij drie jaar in het eerste elftal van de zaterdag speelde,  is een uitermate sterke linksback die snelheid en techniek heeft. Heeft bij DUNO en sv Houtwijk gespeeld. Salim Azdoud is, evenals Dari, afkomstig van ODB. Akram Tarik komt van Semper Altius. Ook lijkt het erop dat de doorgewinterde Roger Smees nog wel eens zijn kicksen gaat aantrekken voor het komend seizoen.

Lees verder