Zoetermeerse regio nu met drie clubs in derde klasse

FC Zoetermeer werd kampioen en promoveerde naar de derde klasse. Op dat niveau komt het nog twee clubs uit de regio tegen: DWO en BSC’68 uit Benthuizen. FC Zoetermeer is vastbesloten om ‘door te pakken’.

FC Zoetermeer

FC Zoetermeer ziet de versterking vooral komen van DSO. Van die club stappen  Daley Windhorst, Juriën Koevoet en Tim Ceder (foto, met trainer De Zoete) over naar de selectie van trainer Martijn de Zoete, die na de zomer aan zijn tweede seizoen begint. Ook Faysal Ameziane (voorheen Te Werve) draagt komend seizoen het shirt van FC Zoetermeer. Roald Houterman stopt na dit seizoen.

DWO

Bij DWO staat komend seizoen Barry Sikking als trainer voor de groep, als opvolger van Jean-Louis da Gomez Costa. Hij krijgt er als nieuwe spelers bij Jeremy Burke, Ferdi Marchena, Brandon Richardson en Dylan Flohr.

Sikking ziet aanvaller Jean-Pierre Nocento naar VCS vertrekken en in zijn kielzog gaat ook Phaedrick Baromeo mee. Johan de Ruijter heeft voor Graaf Willem II VAC gekozen.

BSC’68

BSC’68 was lang in de race voor promotie, maar zal weer – onder leiding van trainer Abdullah Sari – moeten starten in de derde klasse. Sari begroet als nieuwkomers Ivan Ritzen (DSO), Romano Grünholz (sv Loosduinen) en Michael Verhof (Lugdunum).

(Wij pretenderen niet compleet te zijn. Aanvullingen via: redactie@haaglandenvoetbal.nl )

Lees verder