Forum Sport sluit succesvol seizoen af met traditionele familiedag

Het meest succesvolle seizoen ooit van Forum Sport en zijn rechtsvoorgangers, waarin tevens het 25-jarig jubileum werd gevierd, werd zaterdag afgesloten met de traditionele Familiedag.

Foto’s: Ab de Heus

’s Ochtends was er een sportdag voor de jeugd en ’s middags een 7×7 toernooi voor familie-  en prestatieve teams. Jong en oud waren massaal aanwezig. Muziek, foodtrucks en het zonnetje zorgden voor een geweldige sfeer.

Voorzitter Mark van den Honert zette diverse mensen in het zonnetje en reikte, samen met wethouder Astrid van Eekelen, eretekens uit aan Marcel l’Ami (Forum Sport legende), Jan Hendriks en Frans Smits (beiden lid van verdienste).

Ook werden de kampioenen gehuldigd: diverse jeugdteams, Vrouwen 1 (kampioen en promotie naar eerste klasse) en het eerste elftal (zie kopfoto) (kampioen, promotie naar Vierde Divisie,  winnaar Sir Winston Cup in het Haaglanden Voetbal Toernooi, het bereiken van het grote KNVB-bekertoernooi 2024-2025.

Vrouwenselectie ForumSport

Een fantastische dag werd afgesloten met een spetterend optreden van niemand minder dan Mart Hoogkamer waarna het publiek tevreden huiswaarts keerde. Hulde aan alle vrijwilligers!

 

Lees verder