Eén wijziging in definitieve programma ADO Den Haag seizoen 2024-2025

In vergelijking met het eerder gepubliceerde voorlopige programma in de Keuken Kampioen Divisie is er in de definitieve versie voor ADO Den Haag één wijziging gekomen. De uitwedstrijd tegen Roda JC wordt niet gespeeld op vrijdag 25 april, maar op donderdag 24 april. De aanvangstijd blijft 20.00 uur.

Zoals bekend opent ADO Den Haag de competitie op zaterdagmiddag 10 augustus om 16.30 uur met een thuisduel tegen VVV-Venlo in het Bingoal Stadion. Een week later, op zaterdag 17 augustus, speelt ADO Den Haag een uitduel tegen FC Dordrecht. Dit duel zal ook om 16.30 uur aanvangen. De laatste wedstrijd van het seizoen staat gepland voor vrijdag 9 mei, als ADO Den Haag uit speelt bij VVV Venlo.

Door het – voorlopig – intrekken van de licentie komen ook de duels tegen Vitesse Arnhem te vervallen. Het betekent, dat ADO Den Haag komend seizoen – vooralsnog – twee duels minder zal spelen. De duels tegen Vitesse stonden gepland op: vrijdag 8 november thuis en vrijdag 14 maart uit in het Gelredome. Naar verluidt gaat Vitesse in beroep tegen het besluit.

Speeldagen

ADO Den Haag komt in het eigen stadion dertien keer op vrijdag, één keer op zaterdag, viermaal op zondag en eenmaal op maandag in actie. De uitwedstrijden staan gepland op donderdag (één keer), vrijdag (tien keer), zaterdag (twee keer) zondag (twee keer) en maandag (vier keer).

Studio ADO

Haaglanden Voetbal zal ADO Den Haag ook het komende seizoen weer gaan volgen met ons TV-programma Studio ADO, dat ook op deze website te zien zal zijn.

Lees verder