SVC’08 neemt afscheid van Ron Pondman en Harold Tjaden

Op zaterdag 15 juni had SVC´08 haar traditionele slotdag van het seizoen. Daarop werd  afscheid genomen van Hoofd Opleiding Harold Tjaden (foto) en jeugdtrainer Ron Pondman.

Harold Tjaden maakt na zeven seizoenen op het Oostersportpark de overstap naar Graaf Willem II VAC. Ron Pondman stopt, na liefst zestig (!) seizoenen, als trainer.

Rond Pondman bedankt zelf SVC’08

Ron Pondman heeft minstens zestig jaar jeugdspelers opgeleid. Jeugdvoorzitter Karin Knoester sprak namens het bestuur Pondman toe. Woorden van dankbaarheid werden uitgesproken en de vele aanwezigen zongen Ron Pondman toe. Daarbij werd vanwege zijn bijzondere staat van dienst namens de vereniging het “Lidmaatschap van Verdienste” aan hem uitgereikt. Pondman heeft aangegeven dat als de vereniging omhoog zit en hij op dat moment beschikbaar is, hij best een handje wil helpen.

‘Voetbvalvader’

In onderling goed overleg hebben Harold Tjaden en SVC’08 besloten het contract deze zomer te ontbinden. Jeugdvoorzitter Karin Knoester op de clubsite: ,,Wij danken Harold voor zijn inzet en overdracht van alle kennis en vaardigheden aan onze trainers. Onder leiding van Harold heeft SVC’08 grote stappen gemaakt in haar ontwikkeling. Dankzij zijn tactische invloed op onze trainers is de kwaliteit van onze trainingen en wedstrijden stapje voor stapje naar een hoger niveau gegaan. We zien nu een toekomstbestendige jeugdopleiding. Wij zijn Harold daar enorm dankbaar voor en wensen hem veel succes bij Graaf Willem en zullen hem zeker blijven verwelkomen als voetbalvader op SVC’08.”

Waar SVC’08 goed in is, hoogtepunten in beeld brengen, gebeurde ook nu. SVC’08 TV maakte een fraaie reportage van het afscheid van Ron Pondman:

Lees verder