Laakkwartier geeft selectie verder vorm

Eerder maakte Laakkwartier al de versterkingen voor de selectie voor komend seizoen bekend met de komst van Justin van Alphen (foto), Wesley van Goudzwaard, Victor Sanchez Gomez en Gianni Linnenbank.

Het O23-team promoveerde naar de derde divisie en het eerste elftal wist een plek in de derde klasse veilig te stellen. Daarna heeft men niet stil gezeten aan de Jan van Beersstraat. De gesprekken gingen onverminderd door, op zoek naar een mooie mix van talent en ervaring, om een herkenbare selectie mee te kunnen vormen.

Trots

Met trots meldt Laakkwartier dat de volgende spelers volgend seizoen (weer) het rood-zwart zullen dragen: Keeper Bebeto van der Beek (29) keert na een aantal jaren terug bij Laakkwartier. De ervaren doelman komt over van ODB. Samen met Bebeto van der Beek  maakt ook Anthony Zandbergen (31) de overstap van ODB naar Laakkwartier. De zoon van mister Laakkwartier Roel Zandbergen sr. keert na een jaar weer terug naar de Jan van Beersstraat.

Nieuwkomers

Akram Akkabi (27) keert na negen jaar terug naar het veldvoetbal (na te hebben gespeeld in de zaal) en wil dat graag weer bij Laakkwartier doen. Talent Sidney Kaffa (21), die eerder in de jeugd uit kwam voor onder meer VUC en sv Nootdorp, komt over van DHC waar hij deel uitmaakte van de seniorenselectie. Ook vanuit Noord-Holland weet men de weg te vinden naar Laakkwartier. Alen Sitnic (25) maakt de overstap van tweedeklasser Flevo en kwam eerder in de hoogste jeugdelftallen uit voor Hollandia. Tot slot kan de technische staf de versterking van Scott Luiten melden. Hij speelde afgelopen seizoen voor FC Skillz en kwam in het verleden uit voor onder meer VUC en DHC.

Vertrekkers

De volgende spelers zullen komend seizoen niet meer het shirt van Laakkwartier dragen: Abdessamad Amakran, Hamza Boukhari, Karam Boukhari en Aissam el Amrani.

Lees verder