RKDEO start voorbereiding met eerste blok

Bij RKDEO is er eigenlijk amper een rustige periode. Vorige week dinsdagavond werd het seizoen afgesloten bij Grand Café 1837 en vorige week donderdagavond was de eerste kennismaking met de nieuwe staf en selectie en afgelopen dinsdagavond de eerste training onder leiding van nieuwe trainer Joren Tromp.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Vorige week donderdagavond de eerste kennismaking met de nieuwe selectie en stafleden. De stafleden stelden zich kort voor met wat foto’s op het grote scherm en hun taak/functie binnen de selectie. De nieuwe trainer Joren Tromp noemde zijn doelstelling  om RKDEO ‘van eersteklasser naar de vierde divisie’ te brengen. Door middel van een aantal slides vertelde Tromp zijn voetbalvisie en quotes van een aantal bekende trainers waar geen woord van gelogen is.

Na een korte introductie splitste de selectie zich in twee groepen en namen de trainers Devin Krul en René Zoutenbier de tweede selectie mee en vertelde ook hun visie voor het tweede en derde elftal.

De eerste selectie heeft afgelopen dinsdagavond de eerste training afgewerkt. Doelstelling is om iedereen evenveel speelminuten te geven en iedereen fit voor de competitie te hebben.

De eerste oefenwedstrijd staat gepland op zaterdag 6 juli thuis tegen RKAVV, aanvang 14.30uur.

Lees verder