KMD boert goed tijdens overschrijvingsperiode

In de ‘transferperiode’ bij de amateurs was KMD succesvol en zag enkele versterkingen binnenkomen. Bij de Westlandse clubs Lyra en MVV’27 bleef het rustig. Schipluiden zag doelman Tom Boks terugkeren.

KMD

Trainer Dennis Roerade, die bij KMD begint aan zijn derde seizoen, zag met genoegen Delano Vogel en doelman Jari Puister (foto) van Zwaluwen Vlaardingen overkomen en Mo Özdemir en Tony van den IJssel van sv Nootdorp.

Twee spelers stoppen bij KMD – te weten Rob Vrijmoed en Jules Maring – en drie spelers gaan het elders proberen: Jens Canten (bij Quintus), Odens van der Zwan (bij sv Erasmus) en Sam Bouwmeester (bij FC ’s-Gravenzande).

Lyra

Martin de Mooij, voor het tweede seizoen trainer bij Lyra, ziet ook twee spelers stoppen met selectievoetbal. Tom van Os en Dennis Voskamp zullen niet meer voor de hoofdmacht van de Lyra in actie komen.

vv Schipluiden

Jeroen Hoefnagel (ook tweede seizoen) krijgt er in Tom Boks een sterke en geroutineerde doelman bij. Boks komt over van Excelsior Maassluis en stond ook bij Kon.HFC en Scheveningen tussen de palen. Boyd van Beek komt van Westlandia naar vv Schipluiden en ook Addis Hailemariam (Verburch) komt voor de ploeg van Hoefnagel in actie. Ook bij vv Schipluiden twee spelers die er een punt achter zetten: Danny Jager en Thijs van Vondelen.

Tom Boks  (Foto: Orange Pictures)

MVV’27

Bij MVV’27 in Maasland bleef het rustig en zal trainer Hakan Copur in ook zijn tweede seizoen met vrijwel dezelfde selectie van start gaan.

 

Lees verder