Randy Wolters komend seizoen terug bij UVS

UVS laat weten, dat voormalig profvoetballer Randy Wolters (foto) (ook ex-ADO Den Haag) het komend seizoen weer het shirt van de Leidse club zal dragen. Randy begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van UVS.

In 2007 maakte hij de overstap naar FC Utrecht. Dit was het begin van een indrukwekkende carrière in het betaalde voetbal, waarin hij uitkwam voor verschillende clubs in binnen- en buitenland. Hij speelde bij FC Emmen, FC Den Bosch, VVV Vernlo, Go Ahead Eagles (werd door de Deventer club verhuurd in 2017 aan ADO Den Haag), Dundee FC (Schotland), NEC, Xanthi (Griekenland), sc Telstar, Larne FC (Noord-Ierland) en tenslotte tweede divisionist vv Katwijk.

Aanwinst

,,Wij zijn ontzettend blij dat Randy terugkeert naar UVS en naar zijn geboortestad Leiden,” laat het bestuur op de clubsite weten. ,,Zijn ervaring en passie voor het spel zullen ongetwijfeld een enorme aanwinst zijn voor onze club. We kijken ernaar uit om hem weer in het blauw-wit te zien schitteren.”

Thuis

Randy Wolters zelf is eveneens enthousiast over zijn terugkeer: ,,UVS voelt altijd als thuis. Het is geweldig om terug te zijn waar het voor mij allemaal begon. Ik kijk ernaar uit om weer op het veld te staan en mijn steentje bij te dragen aan de club.”

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder