Dhoraso Klas stapt transfervrij over van ADO Den Haag naar KMSK Deinze

De transfermolen blijft volop draaien bij het Belgische KMSK Deinze. Na de aanstelling van de nieuwe coach, verwelkomt de club ook verdedigende middenvelder Dhoraso Moreo Klas (foto).

Tekst: Ton Beije

De 23-jarige Surinaamse international komt transfervrij over van ADO Den Haag en tekent een contract bij ‘de Tigers’ tot medio 2026 met een optie voor een extra jaar.

Loopbaan

Dhoraso begon in 2017 in de jeugd van FC Den Bosch. Hij debuteerde in 2020 in het eerste elftal en scoorde enkele weken later zijn eerste doelpunt in het professionele voetbal tegen MVV Maastricht. In april 2021 tekende hij een driejarig contract bij ADO Den Haag.

Vanaf maandag aanstaande zal Dhoraso Klas aansluiten bij de eerste training van de voorbereidingsperiode van KMSK Deinze.

 Krachtig

Adrián Espárraga, Sportief directeur van Deinze op de clubsite: ,,Dhoraso is een jonge speler die verschillende eigenschappen naar het middenveld zal brengen. Hij is een krachtige speler met veel balvaardigheid. Ik twijfel er niet aan dat hij zich 100% zal inzetten om ons doel te bereiken.”

Lees verder