KNVB vult open plek in Vierde Divisie in met Flevo Boys

Flevo Boys is ondanks het verlies van afgelopen zaterdag in de finale van de nacompetitie gepromoveerd naar de Vierde Divisie. Dit omdat DHSC zich heeft terug getrokken uit alle competities. Hierdoor kwam er een extra plek vrij in de Vierde Divisie en die gaat dus conform de richtlijnen van de KNVB naar Flevo Boys.

In de competitie moest Flevo Boys het afleggen tegen vv Olde Veste’54 en de uiteindelijke kampioen ONS Sneek. Via de nacompetitie won Flevo Boys van RKVV Velsen en NEO uit Borne om vervolgens de beslissingswedstrijd tegen DVVA uit Amsterdam te verliezen.

Herkansing

Via de herkansing kwam Flevo Boys wederom in de finale na overwinningen op C.S.V. BOL (Broek op Langedijk) en VOC uit Rotterdam. Echter in de finale tegen DZC uit Doetinchem liepen de boys weer tegen een nederlaag aan op het veld van SDC Putten na het nemen van strafschoppen. Toen was inmiddels ook al bekend dat DHSC zichzelf zou gaan opheffen, maar alleen formeel was nog niet alles rond. Nu alle formaliteiten zijn afgerond kan Flevo Boys zich weer Vierde Divisionist noemen.

De plek in de eerste klasse zal volgens de KNVB niet opgevuld worden.

Lees verder