Technische staf SEV blikt terug, maar vooral vooruit naar nieuwe seizoen

Het seizoen 2023-2024 is afgelopen en in het clubgebouw van SEV kwamen hoofdtrainer Arjan Kortleven, assistent Ben de Haan, tweede trainer Semi Gungor en keeperstrainer Björn Henrichs bijeen om het afgelopen seizoen eens onder de loep te nemen en vooruit te kijken naar het komende seizoen.

Kijkend naar het afgelopen seizoen: wat ging er goed, wat kan er anders, wat kan er beter? Hoofdtrainer Arjan Kortleven op de clubsite: ,,In de eerste wedstrijden was het toch een beetje zoeken. De spelers kregen te maken met een nieuwe staf en de staf met nieuwe spelers. Langzaamaan groeide de groep en de samenwerking. Wij wilden vanuit een aanvallende visie werken, zowel bij het eerste als het tweede.”

Trainingsopkomst

,,Dat is goed gelukt maar daar gaan we volgend seizoen verder mee werken”, aldus Kortleven. ,,We zijn vooral te spreken over de zeer hoge trainingsopkomst en de enorme inzet van de spelers”. Björn Henrichs en Ben de Haan vullen gelijktijdig aan dat de onderlinge samenwerking en zeker de saamhorigheid van de selectie een groot goed was waar komend seizoen op wordt verder gebouwd.

Sfeer

Henrichs: ,,Ik heb het hele jaar heel scherp met vier keepers getraind, heerlijk.” Semi Güngor vult aan: ,,,Bij het tweede wil je de spelers beter maken en klaarstomen voor het eerste. Als Arjan jongens nodig had, stonden ze klaar. Dat kon vooral omdat de sfeer in de hele selectie heel goed was.” Ben de Haan tenslotte: ,,In het tweede deel van de competitie wierp dat ook vruchten af en pakten we de nodige punten.” Hoofdtrainer Kortleven concludeert glimlachend: ,,We zijn uiteindelijk in het linker rijtje geëindigd. Leuk, maar dat smaakt volgend seizoen naar meer.”

(Foto: SEV)

Lees verder