ADO Den Haag haalt nieuwe ‘rugsponsor’ binnen

ADO Den Haag is verheugd aan te kondigen dat het met Current Infra een nieuwe Strategisch Partner en rugsponsor heeft binnengehaald.

Het Haagse bedrijf, gespecialiseerd in ondergrondse infrastructuur, zal vanaf het komende seizoen prominent aanwezig zijn op de wedstrijdshirts van zowel het mannen- als het vrouwenelftal van ADO Den Haag. Hiermee neemt Current Infra de plaats in van Biersteker, die een andere prominente positie op het shirt krijgt.

Doorgroeien

Jesper van den Bosch, Head of Sales van ADO Den Haag, reageert enthousiast op de nieuwe samenwerking: ,,We zijn verheugd met Current Infra als nieuwe Strategisch Partner en Rugsponsor van zowel de mannen als de vrouwen. Current Infra is geen onbekende voor de club en was al in het bezit van een Sky Lounge bij ons in het stadion. Het is geweldig om te zien dat partners op meerdere manieren doorgroeien binnen de club”, zegt hij op de clubsite.

Current Infra

Het bedrijf setlt zich kort voor: ,,Bij Current Infra B.V. delen we een passie voor ondergrondse infra. Ons doel is om hoofdwaardige diensten te leveren en klanten te ondersteunen bij complexe projecten in deze sector. Met een gecombineerde ervaring van meer dan dertig jaar beschikken we over de expertise om oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke eisen van elk project.”

 

Lees verder