RKAVV en ADO Den Haag verlengen samenwerking ‘Partner in Talentontwikkeling’

RKAVV heeft een aansprekende en bloeiende jeugdafdeling voor jongens en meisjes. De club vindt het heel belangrijk dat naast talentontwikkeling vooral het spelplezier voorop staat. Dit is de basis van alles en een goede balans hierin is echt heel belangrijk.

Voor zowel de selectie- als de recreatieteams geldt dat iedere speler of speelster, van jong tot oud, prestaties levert, ongeacht welk niveau. Daarnaast vindt de club het erg belangrijk, dat er naast het voetbal, er door de RKAVV Jeugd Activiteiten Commissie en het clubkader ook leuke club- en teamactiviteiten worden georganiseerd.

Partnerclub

RKAVV is sinds de oprichting van het ADO Den Haag “Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden” in 2007 al officieel als partnerclub aan ADO Den Haag verbonden en was hiermee één van de eerste verenigingen in de regio die hierin toetrad. In de afgelopen jaren is er een mooie samenwerking ontstaan in onder meer bijeenkomsten voor kennisdeling, het opleiden en stagelopen van onze jeugdtrainers, spelen van jeugdwedstrijden en toernooien en talentstages voor onze jeugdspelers.

Activiteiten

Daarnaast worden er ook tal van leuke activiteiten georganiseerd zoals bezoeken van wedstrijden van het eerste elftal van ADO Den Haag met de jeugd en begeleiding en leveren van RKAVV ballenjongens en meiden. RKAVV en ADO Den Haag zijn dan ook erg verheugd om de samenwerking weer met drie jaar te verlengen.

Bij de foto vlnr: Huub van Beuzekom (netwerkcoördinator ADO Den Haag), Henry Steffens (voorzitter RKAVV) en Wendy Verhage (penningmeester RKAVV).

 

Lees verder