Dean Zandbergen (ex-TOGB) scoort tweemaal voor nieuwe club FC Dordrecht

Sparta en FC Dordrecht zijn de oefencampagne richting nieuwe seizoen inmiddels al gestart. Zaterdag speelden beide clubs ook hun eerst oefenduel.

FC Dordrecht won met 1-6 van plaatsgenoot Oranje Wit. Voor FC Dordrecht trog onder meer Dean Zandbergen (foto) tweemaal doel. De ex-speler van TOGB komt deze zomer over van Sparta O21 naar de Krommedijk. De andere treffers van FC Dordrecht kwamen van Daniël van Vianen, Ben Scholte en Rocco Robert Shei. Job de Geus scoorde (na een 0-1 achterstand) de gelijkmaker en enige treffer van Oranje Wit.

Sparta begon haar oefenreeks in Schiedam bij Excelsior’20. De Eredivisionist, die nog een flink aantal spelers miste, won met 0-6. Voor de Rotterdammers schoten met scherp Arno Verschueren (2x), Pelle Clement, Mike Gerdhuijzen, Charles-Andreas Brym en Ayouls Oufkir. Sparta vernam die zaterdagochtend officieel, dat Bart Vriends naar het buitenland vertrekt.

ASWH, de kampioen afgelopen seizoen van de Vierde Divisie, dat – net als FC ’s-Gravenzande promoveert naar de Derde Divisie – verloor een oefenpartij nipt van FC Dordrecht O21: 2-3.

De voor afgelopen zaterdag geplande oefenwedstrijd tussen Quick Boys en DOVO werd geannuleerd.

Lees verder