Tien nieuwe spelers voor ADO Den Haag O21

Na de zomerstop is ADO Den Haag O21 weer begonnen met trainen voor een zomerblok van drie weken. Hierin zal de ploeg tweemaal in actie komen. Het eerste oefenduel stond afgelopen zaterdag al op de rol, uit tegen FC Eindhoven O21.

ADO Den Haag verloor het duel nipt met 3-2. Later op deze site meer over dat duel. Zoals al eerder gemeld zijn er zeven spelers bij ADO Den Haag O21 vertrokken aan het einde van het seizoen, dat werd afgesloten met promotie naar Divisie 1. Op de slotdag van de competitie werd ook de titel binnengehaald. In de najaarscompetitie was de ploeg ongelukkig gedegradeerd uit diezelfde Divisie 1.

Tegenstanders

De tegenstanders voor de komende competitie voor de ploeg van trainer Ervin Lee (foto) zijn: Feyenoord O21, FC Groningen O21, SC Cambuur O21, De Graafschap O21, Go Ahead Eagles O21, NAC Breda O21 en FC Twente/Heracles Academie O21.

Selectie

De selectie van ADO Den Haag O21 telt tien nieuwe spelers. Doorgeschoven vanuit de O18-selectie zijn: Janilson Geoffry, Irfan Karijowidjojo, Kane Miardjo, Caleb Kramer en Andrew Imade.

Van Quick Boys zijn Danilo Roekel en Jarno Slootweg overgekomen. Daniël Lopes Varela (Excelsior Maassluis), Levi Kaijim (Alexandria’66) en Eloy Schee (Scheveningen) maken het tiental compleet.

ADO Den Haag O21 sluit het zomerblok af met een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht’90. Deze wedstrijd staat op 6 juli om 15.00 uur op het programma en wordt gespeeld op het eigen sportpark De Aftrap.

Lees verder