Semper Altius kijkt terug op geslaagde reünie

Afgelopen vrijdag was er bij Semper Altius een reünie van de spelers en staf van de selectie van de jaren 2001 tot 2005. Dit waren de Gouden Jaren van Semper Altius, waarin de club zonder spelers te betalen drie keer kampioen werd en zo van de vierde naar de eerste klasse promoveerde.

Het werd een mooie avond waarbij na het openingswoord van Marco de Vroedt (de leider van het eerste van Semper op dat moment) de anekdotes al snel weer in hoog tempo voorbijtrokken. De tranen van het lachen rolden bij iedereen regelmatig over de wangen.

Veertig

Sommige spelers uit die tijd zitten nog bij Semper Altius en zien elkaar dus wekelijks, maar van een aantal was het alweer een tijdje geleden dat ze op het sportpark Weidedreef aanwezig waren. Uiteindelijk waren er veertig mannen bij de reünie aanwezig, waaronder trainer Bert de Best, de topscorers Remco Korsuize, Eli Marques en Robin Blokdijk, maar ook Peter de Brabander en Dennis Tiemens en de keepers Richard van der Wilk, Sander Tomeij en Joey Thoen hadden de weg naar het sportpark weer gevonden.

Markant

En spelers als Rodney Aalderink (die veel werk verricht had om iedereen op te trommelen), Jan Willem Jonker en Bert Mulder waren er ook, maar dat was niet zo vreemd, want die zitten nog bij Semper Altius. En natuurlijk was Willem van Bijsterveld erbij, één van de meest markante Semper-persoonlijkheden van de afgelopen vijfentwintig jaar. Hij regelde jarenlang op perfecte wijze de kantine, geeft die taken per augustus over aan Jan Willem Jonker, en wilde als laatste feestje dit nog organiseren. En het was geslaagd. De volgende reünie gaat in ieder geval minder dan twintig jaar op zich laten wachten.

 

Lees verder