Full Speed kijkt terug op geslaagd ‘Sjaak Lispet Beachvoetvolley Toernooi’

Wat een geweldige dag was het zaterdag op het complex van Full Speed in Delft, waar het jaarlijkse ‘Sjaak Lispet Beachvoetvolley Toernooi’ werd afgewerkt.

Onder een stralende zon en bij een perfecte temperatuur van 24 graden werd het toernooi feestelijk geopend door Leo Quack. Hij gaf een korte, maar krachtige toespraak waarin hij Sjaak Lispet (voorzitter Full Speed – red.) bedankte voor zijn vele jaren van toegewijd voorzitterschap bij de club. De toespraak werd beloond met een daverend applaus, waarna Leo Quack op de hoorn blies om het startsein te geven. De sfeer was meteen fantastisch!

Het toernooi trok maar liefst negentien teams aan, verdeeld over vijf poules. Zelfs de jongste deelnemers, Coen en Sven (vijftien jaar), deden mee. De groepsfase begon vlot voor de meeste teams, hoewel sommigen even moesten wennen aan de bal, het niveau en het prachtige veld. Zoals verwacht waren Richard Staakman en Tim Steenks de absolute favorieten, gezien hun eerdere overwinningen in voorgaande edities van het toernooi.

Strijdlust

Rond half vijf eindigde de groepsfase en begonnen de spannende achtste finales. Wat een strijdlust werd er getoond. Iedereen was vastbesloten om de felbegeerde beker te winnen. Een opvallende wedstrijd was die tussen de finalisten van vorig jaar, George Thoen en Rink van der Velden, die hun meerdere moesten erkennen in de kwartfinale in Erik Nieuwenhout en zijn vervanger Danny Hoogendoorn, wegens een blessure van Michael Clavan.

De halve finales waren minstens zo spannend. Richard Staakman en Tim Steenks namen het op tegen Erik Nieuwenhout en Casper Spaan (de vervanger van de vervanger van Michael Clavan) en wonnen zoals verwacht. In de andere halve finale stonden Danny van de Ree en Tidde Tromp tegenover Danny Hoogendoorn en Glen van Eden. Het laatste duo trok aan het langste eind en plaatste zich ook voor de finale. De finale was het absolute hoogtepunt van de dag. Het werd een bloedstollende wedstrijd, maar uiteindelijk wisten Richard Staakman en Tim Steenks met een score van 18-11 de overwinning en de felbegeerde beker voor de derde keer binnen te slepen.

Prijzen

Na de finale overhandigde Sjaak Lispet de beker aan de winnaars en werden de prijzen, gesponsord door Futuro Mannenmode, The Racing Store en Harald & Yvette, uitgereikt. Het was een prachtig moment dat de dag perfect afsloot. Tot slot was er een welgemeend dankwoord voor de organisatie en alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het toernooi vlekkeloos verliep. Hun inzet heeft deze dag tot een groot succes gemaakt.

We kunnen niet wachten om iedereen volgend jaar weer te zien en bedanken alle spelers, supporters en vrijwilligers voor een fantastische dag!

 

 

Lees verder