Jordi Versteeg bij Quick Steps ‘meest waardevolle speler’ seizoen

Na twee degradaties op rij kijkt Quick Steps terug op een geslaagd seizoen. Quick Steps stond in de winterstop samen aan kop met RAS, maar moest uiteindelijk afhaken.

De vele jonge spelers bleken een aanwinst te zijn, hoewel ze soms ook wisselvallig speelden. Desondanks behaalde Quick Steps een mooie derde plaats en een periodetitel.

Afgelopen weekend werden diverse vrijwilligers in het zonnetje gezet. Jordi Versteeg (op de foto links naast Bob Langerak) ontving uit handen van trainer Ronald Freen de trofee voor meest waardevolle voetballer van het seizoen 2023-2024.

Aanvulling

Op de valreep dienden zich nog twee selectiespelers aan, waardoor Quick Steps komend seizoen weer met twee selectieteams gaat starten. Keeper Martin Koswal, die eerder bij onder andere Vredenburch O19-1, DUNO O23-1, Wippolder 2, Celeritas 2 en KSD/Marine 1 het doel verdedigde, kijkt er erg naar uit om bij Quick Steps te komen keepen. Daarnaast hoopt hij dit jaar zijn studie Rechten in Leiden succesvol af te ronden. Robert Jas, die ooit begon in de jeugd van Quick Steps, heeft een voetbalreis gemaakt via ODB, DUNO, Haaglandia, DHC, Te Werve, De Ster en is nu weer terug bij zijn vertrouwde club Quick Steps. Hij kijkt ernaar uit weer samen te spelen met Patrick Batist, die van VUC naar de Nijkerklaan is overgestapt.

Quick Steps is op zoek naar een trainer voor het tweede elftal. Voor meer info: bestuur@QuickSteps.nl

Lees verder