KNVB: Geen tickets meer beschikbaar voor kwartfinale EURO 2024

Het Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van EURO 2024 op zaterdag 6 juli in Berlijn. Alle beschikbare tickets voor wedstrijden van Oranje tot en met de finale zijn in december jongstleden toegewezen aan Oranje ClubCardhouders.

Als er extra tickets beschikbaar komen, gaan die naar ClubCardhouders die zijn uitgeloot en op de wachtlijst staan. Er worden daarom geen nieuwe aanvragen meer in behandeling genomen door de KNVB.

Lastminute

Als er lastminute-tickets beschikbaar komen, zijn deze uitsluitend verkrijgbaar via het officiële verkoopkanaal van UEFA: euro2024.com/tickets Houd deze pagina zelf goed in de gaten. Advies: Koop geen tickets via andere verkoopkanalen. Je betaalt anders te veel en loopt het risico dat je het stadion niet kunt betreden.

E-mail

Oranje ClubCardhouders die vanuit de KNVB een toewijzing hebben gekregen voor tickets in de kwartfinale, ontvangen uiterlijk vandaag een e-mail vanuit de KNVB om de tickets via de UEFA te kopen.

Naar Berlijn zonder wedstrijd? Ook voor Oranjefans zonder wedstrijdticket worden Oranjeactiviteiten in Berlijn georganiseerd. Houd de KNVB Oranje-app in de gaten voor de laatste updates.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder