Selectie Westlands Elftal voor wedstrijd tegen ADO Den Haag

Het Westlands elftal speelt op woensdag 10 juli een duel tegen ADO Den Haag op het sportpark De Hoge Bomen, de accommodatie van vv Naaldwijk. Trainer/coach Barry de Man bereidt zich met zijn selectie op dat duel voor met een drietal trainingen.

Die trainingen vinden plaats op het complex van buurman Westlandia. Vanavond de derde training en maandag 8 juli de laatste. Eerder kwam de groep van De Man al bijeen op 29 juni en 1 juli.

Debutanten

De selectie kent acht debutanten: Leandro Havinga (KMD), Kenny Lipman (HVC’10), Dyon Lemckert (Lyra), Danny Niël (Naaldwijk), Quinten van der Helm (sv Honselersdijk), Mike Das en Rens de Vries (beiden VELO) en Tim van der Voort (Westlandia za).

Selectie

De volledige selectie bestaat uit: Jorn Groothuizen (HVC’10), Kay van den Bos (HVC’10), Kenny Lipman (HVC’10), Leandro Havinga (KMD), Dyon Lemckert (Lyra), Thom Kuyvenhoven (Lyra), Nick van Vliet (Maasdijk), Laurens van Rooijen (MVV’27), Danny Niël (Naaldwijk), Jordi van Maanen (SC Monster), Ruben de Groot (SC Monster), Quinten van der Helm (sv Honselersdijk), Mike Das (VELO), Vince van der Knaap (Verburch), Lars van den Berg (Westlandia (za)), Tim van der Voort (Westlandia (za), Desley Bransen (foto) (Westlandia zo) en Mark van der Zalm (Westlandia (zo).

Door blessures/vakanties zijn niet beschikbaar: Frank Broos (FC ‘s-Gravenzande), Bink de Brabander (SC Monster), Tom van Veen (sv Honselersdijk) en Rens de Vries (VELO) en Twan van Meerten (FC ’s-Gravenzande).

Staf

De staf van het Westlands Elftal ziet er naast Barry de Man als volgt uit: Assistent-trainers Marko van der Knaap en Rob Klop, keeperstrainer: Dick Bos, medische staf: Suzanne Vis en Conny Wubben, teammanager: Hans Bos.

Arbitrale leiding

De wedstrijd op woensdag 10 juli, die om 18.30 uur begint, staat onder leiding van arbiter Thomas Groenendijk, die lang de lijn wordt geassisteerd door Jack Koornneef en Alex van Luijk.

(Foto: Orange Pictures)

 

Lees verder