Zilveren KNVB Waarderingsspeld voor Martijn Vollering (Haagse Hout)

Haagse Hout, een fusie van OSC en Postalia, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum, huist al jaren aan het Vlamenburg. De club beschikt inmiddels over zo’n honderd jeugdleden. Onlangs was er een receptie, waar ook de KNVB vertegenwoordigd was.

Tekst: Ton Beije    |    Foto’s: Frank van Leeuwen (Sportsnap.nl)

Ook sportief gezien heeft de club, onder leiding van trainer Roel Zandbergen, inmiddels stappen gezet. Maar Kees Wenneker was als ambassadeur van de KNVB ook om een andere reden aanwezig in het clubgebouw aan het Vlamenburg in Mariahoeve.

Onderscheiding

Kees Wenneker: ,,Een club heeft baat bij een gezond financieel beleid. Het bestuur heeft  Martijn Vollering voorgedragen voor een onderscheiding van de KNVB. Een man op de achtergrond, die jarenlang penningmeester is geweest van de vereniging en heeft na een onderbreking de taak op zich genomen om de huidige penningmeester bij te staan. Verder voetbalt hij nog in het tweede team, na jarenlang in de selectie te hebben gespeeld.”

Martijn Vollering

Vervolgens kon Wenneker mededelen, dat de KNVB Martijn Vollering voor al zijn jarenlange activiteiten de Zilveren Waarderingsspeld heeft toegekend.

(Meer foto’s: www.sportsnap.nl)

Lees verder