TAC’90 sluit 2023-2024 af en maakt zich op voor komend seizoen

Het bestuur en de technische commissie van TAC’90 zijn zeer content met het feit dat naast hoofdtrainer Rob Gieben, alle huidige stafleden, waaronder de keeperstrainer, de teammanager, de verzorgers en fysio, de materiaalmannen en grensrechter ook komend seizoen weer deel uitmaken van de staf.

Dus ook Arsenio Halfhuid (32), die even na de paasdagen samen met Rob Gieben vervroegd was ingestapt, blijft als assistent-trainer bij de club werkzaam. Arsenio begon als jeugdspeler bij RVC Rijswijk en speelde in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, Feijenoord en SBV Excelsior voor hij in 2009 aangetrokken werd door het Engelse Aston Villa. Eenmaal weer in Nederland kwam de centrale verdediger en verdedigende middenvelder uit voor FC Volendam, FC Emmen, AGOVV Apeldoorn en bij de amateurs van HBS, Haaglandia, OFC en DSO. Na zijn actieve voetballoopbaan wil hij zich nu verder ontwikkelen binnen het trainerschap. TAC’90 wil hem hierbij graag helpen.

Tweede team

De 55-jarige Ahmet Guclu (foto) is aangesteld als hoofdtrainer van het tweede team van TAC’90. Hij heeft als trainer tien jaar ervaring opgedaan binnen het jeugdvoetbal bij diverse clubs waaronder VCS, Haaglandia, en Die Haghe. Vanaf 2012 is Guclu werkzaam binnen het seniorenvoetbal bij diverse clubs, waaronder VELO, GDA, Wanica Star en HMSH.

Het bestuur van TAC’90: ,,Mooi dat we erin zijn geslaagd een ervaren trainer als Ahmet Guclu binnen onze staf te kunnen verwelkomen. Gezien de zeer prettige onderlinge samenwerking zijn we zeer verheugd dat we met deze staf ook komend seizoen gaan werken.”

Lees verder