Shravan Ganner maakt na zeven jaar overstap naar SC Excelsior Rotterdam

Na zeven jaar trainer te zijn geweest binnen de jeugd bij DVV Delft en de laatste twee jaar ook als assistent-trainer bij de zaterdagselectie, heeft Shravan Ganner (foto) een nieuwe stap gemaakt in zijn jonge carrière als trainer. Nadat hij in mei zijn VC2-diploma had behaald, was hij toe aan een nieuwe uitdaging.

,,Ik wilde graag iets met mijn kennis doen die ik tijdens de opleiding heb opgedaan. In het verleden ben ik al eens op gesprek geweest bij SC Excelsior Rotterdam en zijn we altijd in contact gebleven. Nu is de wereld anders en ben ik na het eerste gesprek met Arthur Rasenberg overtuigd geraakt van de plannen voor de komende jaren. Ik ben dan ook verheugd dat ik de stap kan maken naar SC Excelsior Rotterdam.”

Excelsior Rotterdam

Shravan Ganner is oud-speler van onder meer DHC en DVV Delft en bij laatstgenoemde club heeft hij 12,5 jaar gevoetbald alvorens hij zijn sporen verdiende als trainer bij die club. De afgelopen zeven jaar heeft hij zich ingezet voor de jeugd bij DVV Delft en het laatste half jaar ook als interim hoofdtrainer van de zaterdagselectie. Ganner zal bij SC Excelsior Rotterdam de O23-2 gaan coachen, dat gaat spelen in de vierde divisie.

Lees verder