3e Divisie B: Quick en FC ’s-Gravenzande starten competitie met thuiswedstrijd

Op zaterdag 17 augustus begint de competitie in de Derde Divisie B, waarin onder meer zijn ingedeeld Quick, TOGB en nieuwkomer FC ’s-Gravenzande, dat via de nacompetitie die Derde Divisie bereikte.

Tekst: Ton Beije

Zowel Quick als FC ’s-Gravenzande beginnen met de strijd om de punten met een thuiswedstrijd. Trainer Mike Jonk (foto) debuteert dan met zijn FC ’s-Gravenzande op het Juliana Sportpark tegen VVSB om half drie.

Om 18.00 uur start Quick op Nieuw Hanenburg tegen de kampioen van de Vierde Divisie afgelopen seizoen, ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht. TOGB wacht een duel bij het gedegradeerde FC Lisse op Ter Specke (14.30 uur).

Tweede speeldag

Op de tweede competitie(zaterdag)dag gaat FC ’s-Gravenzande op bezoek bij UNA (aanvang 18.00 uur) en staat op zondag 25 augustus gelijk al de streekderby tussen TOGB en Quick op de rol om 14.00 uur.

Derde Speeldag

Op de derde speeldag is Quick gastheer van het gedegradeerde Kozakken Boys, de ploeg van de Haagse trainer Edwin Grünholz (18.00 uur). FC ’s-Gravenzande ontvangt dan een bekende, Smitshoek (aanvang 14.30 uur) en TOGB komt dan wederom op zondag (1 september) in actie, uit tegen Gemert (14.00 uur).

Lees verder