2e Divisie: Scheveningen mag op eigen veld beginnen tegen vv Noordwijk

Scheveningen, dat ook voor het komende seizoen een ticket voor de Tweede Divisie veilig stelde, mag op zaterdag 17 augustus beginnen op sportpark Houtrust met een duel tegen vv Noordwijk. Om half drie klinkt het eerste fluitsignaal.

Tekst: Ton Beije

In de tweede ontmoeting van het seizoen steekt Scheveningen een visite af bij Jong Almere City FC (14.30 uur). Op wedstrijddag drie treedt de formatie van trainer John Blok (foto) weer aan voor eigen aanhang. Dan wacht om half drie het altijd lastige GVVV, dat op bezoek komt.

Volendam

Op zaterdag 7 september brengen de Schollekoppen een bezoek aan Volendam en een week later is HHC Hardenberg te gast op Houtrust. Weer een pittig begin voor Scheveningen, maar op dit niveau bestaan er geen ‘zwakke broeders’. Scheveningen weet dat het van meet af aan scherp moet zijn en iedere week het onderste uit de kan moet halen. Maar dat geldt voor alle clubs in die Tweede Divisie.

Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis, dat zich op de valreep wist te handhaven, start op 17 augustus uit tegen Kon.HFC (18.00 uur). Daarna volgen Barendrecht (thuis, 14.30 uur), Spakenburg (uit, 15.00 uur) en Jong Sparta (thuis, 14.30 uur).

Lees verder