4e Divisie: Forum Sport debuteert met thuiswedstrijd tegen sv Poortugaal

Forum Sport, dat afgelopen seizoen de titel pakte in de eerste klasse, mag een niveau hoger, Vierde Divisie, van start gaan met een thuiswedstrijd. sv Pootugaal is dan de tegenstander (15.00 uur) van de ploeg van trainer Bas Steffens (foto).

Ook RKAVV, met Kevin van der Geest als nieuwe trainer op de bank, mag voor eigen aanhang beginnen. Op de Kastelenring is op 24 augustus (de Vierde Divisie begint een week later dan de Tweede en Derde Divisie) WNC te gast (14.30 uur). HBS begint uit tegen Achilles Veen (14.30 uur) en Westlandia mag op zondag aantreden in de uitwedstrijd in Gorinchem tegen Unitas (14.00 uur).

Tweede ronde

Op de tweede speeldag kruist Forum Sport op Varkenoord in Rotterdam de degens met sc Feyenoord, komend seizoen onder leiding van voormalig RKAVV-trainer Peter Klomp (15.00 uur). Westlandia speelt dan op De Hoge Bomen om 18.00 uur tegen Achilles Veen. Op zondag 1 september al gelijk een regelrechte derby. HBS is op sportpark Creayenhout om 14.00 uur gastheer van RKAVV.

Derde ronde

Ook in de derde speelronde een streekderby. Zaterdag 7 september treden in Leidschendam tegen elkaar in het strijdperk om 14.30 uur) RKAVV en Westlandia, bekend terrein voor de huidige Westlandia-trainer Maurizio Ceccucci. Forum Sport speelt thuis tegen RVHH (15.00 uur) en HBS start om 18.00 uur met de ontmoeting tegen WNC.

Vierde ronde

Weer een streekderby in de vierde speelronde. Op zondag op De Hoge Bomen in Naaldwijk Westlandia tegen HBS. ook op zonag  werkt RKAVV een uitwedstrijd af bij Halsteren (14.30 uur) en gaat Forum Sport een dag eerder op bezoek bij WNC (14.30 uur).

 

Lees verder