KSD Marine niet weer van start in standaardklasse

KSD Marine wilde heel graag terugkeren in het standaardvoetbal. Er was een plan gemaakt en  nieuw kader aangetreden. Men wil de club nieuw leven inblazen en daar hoort natuurlijk een standaardelftal bij.

Onder leiding van Serge Moesman (foto) werd hard gewerkt de afgelopen periode om die wens waar te maken. Er was nog een aantal spelers die in een nieuw eerste elftal zouden kunnen aansluiten qua niveau. Die waren nu nog actief in het tweede elftal, een vriendenteam.

Doelstelling

Over de doelstelling van het nieuwe bestuur zei Moesman enige tijd terug op de clubsite: ,,De vereniging wil  groeien naar 5/6 elftallen, dat zou voor ons een heel mooie toekomst bieden, groter mag en kan uiteraard op termijn altijd. Dus naast een eerste elftal, wat een prioriteit is, zouden nog één of twee seniorenteams welkom zijn. We zijn ook aan het onderzoeken of we, in samenwerking met een voetbalschool, aan een jeugdafdeling kunnen gaan werken.”

Inspanningen

Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt om voor de komende competitie een standaardteam in te schrijven voor de vijfde klasse. Immers KSD Marine komt niet voor in de indelingen van de vijfde klasse.

 

Lees verder