Keeperstrainer Raymond Mulder van ADO Den Haag naar Beerschot

Zoals Haaglanden Voetbal vorige week al meldde, vertrekt keeperstrainer Raymond Mulder (foto) inderdaad bij ADO Den Haag. De 47-jarige Mulder gaat in dezelfde functie aan de slag bij het Belgische K.Beerschot VA, dat komend seizoen op het hoogste niveau in België speelt.

Mulder, die onlangs het hoogste diploma als keeperstrainer in Nederland behaalde, was sinds 2009 actief bij ADO Den Haag. Eerst in de jeugdopleiding, waar menig keeper van ADO Den Haag het schopte tot een nationale selectie en sinds 2016 als trainer van de keepers bij het eerste team.

Kansen

Op de clubsite neemt Mulder afscheid: ,,Na vijftien prachtige jaren vertrek ik bij ADO Den Haag. In die jaren heb ik alles mogen meemaken: van werken in de jeugdopleiding tot de play-offs om Europees voetbal tot keepers uit de opleiding zien groeien naar het eerste elftal. Ik wil de club danken voor de kansen die ik gekregen heb. Het heeft me als coach en als mens gevormd. Ik wens de club en onze supporters heel veel succes toe in de toekomst en hoop ik dat de club komend seizoen terugkeert naar waar de club hoort: de Eredivisie.”

 

Lees verder