Nieuwsflits Keuken Kampioen Divisie

Haaglanden Voetbal brengt regelmatig ook nieuws van clubs uit de KKD waarin onze Haagse trots ADO Den Haag ook uitkomt.

Tekst: Peter Petit

Mitchell van Rooijen heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij TOP Oss. Het jeugdproduct van FC Utrecht komt transfervrij over van de Spaanse vierde divisionist Ciudad Real, beter bekend van het plaatselijke mannen handbalteam, dat begin van de jaren 2000 maar liefst driemaal beslag legde op de titel in de EHF Champions League.

De 25-jarige Van Rooijen kan ondanks zijn Spaans uitstapje bogen op de nodige ervaring in de KKD. Na zijn debuut voor Jong Utrecht in 2020, maakte hij ook onderdeel uit van het vlaggenschip van Utrechters, om vervolgens op huurbasis een seizoen voor Excelsior Rotterdam uit te komen. Vervolgens trok Van Rooijen naar Venlo waar hij met VVV de play-offs behaalde. In totaal speelde Van Rooijen 153 wedstrijden in de KKD

Naast de komst van de middenvelder maakte TOP Oss ook de komst bekend van twee nieuwe video-analisten die de technische staf gaan uitbreiden, te weten Richard de Moedt en Amir El Hilio. Met de komst van de twee nieuwe medewerkers voor de technische staf zet de ploeg uit Oss een volgende stap in de verdere professionalisering van de club.

Lees verder