Meisjesafdeling RVC Celeritas sluit seizoen af met sportief hoogtepuntje

Afgelopen zaterdag waren ruim veertig meiden van de MO8 tot en met MO13 met hun begeleiders en coördinator Stefano te gast in bowlingcentrum Ockenburgh Active voor  een gezellige afsluiting van het seizoen 2023-2024.

Tekst: Peter Petit

Tijdens de bowlingwedstrijden op negen banen en het gezellige etentje na afloop was de groei van deze afdeling duidelijk te zien en werd er onder de begeleiding tussendoor heel enthousiast terug- en vooruitgekeken, waarbij gesproken werd over het feit dat de huidige talentvolle teams en de nieuwe aanwas er voor gezorgd hebben, dat het komende seizoen gestart kan worden met vijf enthousiaste en volledige teams, te weten: MO9-1, MO11-1, MO11-2, MO12-1 en MO15-1.

Tijdens al die gesprekken kwam unaniem naar voren dat het succes van de meisjesafdeling niet los gezien mag worden van al die bereidwillige ouders, die met hun steun ook een onmisbare schakel waren in het groeiproces. Uiteraard worden ook tijdens de vakantieperiode nieuwe meiden in alle leeftijdscategorieën van harte uitgenodigd zich aan te blijven melden via de site (www rvcceleritas.nl) om  daarmee een eerste stap te zetten om kennis te maken met de gezellige en ambitieuze sfeer binnen RVC Celeritas.

Lees verder